Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е починал тази

...
Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е починал тази
Коментари Харесай

Почина Робърт Тръмп - по-малкият брат на американския президент

Робърт Тръмп, по-малкият брат  на президента Доналд Тръмп, е умрял тази събота в болница в Ню Йорк - на 71-годишна възраст, съобщи Си Ен Ен.

" С натежало сърце споделям, че прелестният ми брат, Робърт, напусна този свят довечера.  Той не ми беше просто брат - той бе най-хубавият ми другар . Ще ми липсва извънредно доста, само че ще се срещнем още веднъж. Споменът за него ще бъде жив вечно в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир ", сподели Доналд Тръмп, написа

Президентът  отхвърли да разкрие детайлности за болестта  на брат си, който по информация на Си Ен Ен е бил настанен в болница през юни.

Робърт Тръмп бе вицепрезидент на компанията на по-големия си брат. В част от отговорностите му влизаше  да следи казината на Atlantic City .

Робърт Тръмп е роден през 1948 година. Той се ожени по-рано тази година за Ан Мари Палан, като преди този момент бе женен за Блейн Тръмп. Преди да почине, Робърт Тръмп живя в Милбрук, Ню Йорк.

През 2016 година афишира, че поддържа брат си в кандидат-президентската конкуренция и е  хазаин на доста събития, при които се набират средства  за Републиканската партия.

През юни Робърт Тръмп се опита да спре и здаването на скандална книга  на племенницата му  Мери Тръмп , щерка на Фред Тръмп-младши.

Робърт Тръмп разгласи в изявление за " Ню Йорк Таймс " тогава, че  е " мощно отчаян " от решението  на Мери Тръмп да разгласява книгата, в която се разкриват не доста лицеприятни детайлности към фамилията, детството и възпитанието на президента.

Самата Мери Тръмп разгласи в изявление за Greenpeace по-рано тази седмица, че Робърт Тръмп е бил болен и одобряван на  " няколко пъти  в болница през последните три месеца ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на
[email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР